Security 4 All

Mobiele Surveillance


Alarmopvolging

Ook wel genoemd keyholding of sleutelbeheer.
Bij een alarm gaan wij voor u ter plaatse, we maken een buitencontrole en betreden het pand. Indien wij geen onregelmatigheden aan treffen schakelen wij het systeem weer in en laten een brief achter dat wij zijn geweest. Indien wij wel calamiteiten waarnemen wordt de politie en een door u opgegeven meldadres gebeld. Indien gewenst kunnen wij ook voor afdichting zorg dragen. Vraag naar onze aanrij garantie!


Collectieve surveillance

Bij deze vorm van surveillance komen wij 2 maal per etmaal bij u langs, dit heeft een zeer preventieve werking. Verder zal bij een eventueel alarm onze man nog sneller dan normaal bij u zijn.


Mobiele surveillance

Na sluitingstijd kunnen wij een brand en sluitronde lopen, enkele uren de werkzaamheden overnemen van uw vaste receptioniste, een externe controle uitvoeren of het systeem voor u uitschakelen en plaats nemen achter de receptie tot dat u vaste receptioniste er is.


Sluitingsbegeleiding

Wij zijn aanwezig 10 minuten voor afsluiten en houden de omgeving in de gaten. Onze mensen blijven in hun voertuig en gaan pas weg nadat het laatste personeelslid de straat uit is.


Vakantiesurveillance

Tijdens uw vakantie kunt u ons inhuren om uw post binnen te leggen en de planten water geven. Verder zullen wij uw woning extra in de gaten houden.


Om onze kwaliteit te blijven garanderen verrichten wij deze dienstverlening alleen in de volgende plaatsen:

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Overveen, Santpoort- Noord, Spaarndam, Spaarnwoude, Velsen Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg.


Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillance? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel ons op 023 544 44 88.


  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord