Security 4 All

Bouwkundige beveiliging

Eigenlijk is iedereen het er wel over eens, voorkomen is beter dan genezen. Dit geld zeker voor het beveiligen van woningen en gebouwen. Als door gebruikmaking van de juiste sloten en bijbehorende componenten daadwerkelijke een inbraak kan worden voorkomen is dat het beste uitgangspunt. Statistieken geven aan dat de kans op een inbraak, waar het hang- en sluitwerk van de juiste sterkte is toegepast, met tientallen procenten wordt gereduceerd.

Security4ALL is in staat een analyse te maken welke maatregelen er dienen te worden genomen om het hang- en sluitwerk op niveau te brengen en deze, indien u dit wenst te installeren. In de beveiligingswereld valt hang- en sluitwerk onder de wat wij noemen bouwkundige beveiliging. Kluizen, compartimenten en allerhande mechanische constructies vallen hier ook onder.

Goed hang- en sluitwerk zijn een belangrijk onderdeel van de beveiligingsketen. Ook hiervoor heeft Security4ALL enkele goede en betrouwbare partners geselecteerd.

  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord