Security 4 All

Beveiligde transporten

Strikt vertrouwelijke documenten zoals medische dossiers, beveiligde documenten, bedrijfsdocumenten, kortom documenten met een sterk strategische, hoge emotionele of intrinsieke waarde zijn in vertrouwde handen bij Security4ALL. Wij vervoeren deze belangrijke documenten in beveiligde voertuigen die voorzien zijn van GPS.

Ook het vervoer van goederen brengt risico's met zich mee. Een chauffeur die duurzame goederen vervoerd kan een doelwit zijn van criminelen.

Een waardevol transport dient goed beveiligd te worden. Dit geldt niet alleen voor het voertuig en de goederen doch ook voor de veiligheid van de chauffeur.

Vervoer over de weg heeft een specifieke aanpak van beveiliging nodig en vergt kennis van het transport en de logistieke wereld. U kunt ons in huren om voertuigen te begeleiden die een voor u belangrijke lading bevatten. Ons voertuig is dan altijd bemand met twee professionele beveiligers.

  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord