Security 4 All

Aanleg en onderhoud van alarminstallaties

Security4ALL werkt samen met enkele goede lokale alarminstallateurs, zij onderscheiden zich positief m.b.t. flexibiliteit, kwaliteit en prijs.

Iedere 3 minuten vindt er ergens in Nederland een inbraak plaats, en door allerlei factoren is de sociale controle de laatste jaren sterk afgenomen. Dit geldt zowel voor woonwijken als voor industriƫle gebieden. Wij bieden u door onze geselecteerde partners inbraak detectiesystemen die speciaal aan uw eisen voldoen en op diverse omstandigheden worden afgestemd. Dit is mogelijk voor een simpel ( maar doeltreffend ) woonhuissysteem tot een zeer omvangrijke installatie voor de zakelijke markt.

Afhankelijk van het te beveiligen risico kunnen systemen ook draadloos worden uitgevoerd. Naast akoestische signaalgevers kan een installatie uiteraard worden aangesloten op een particuliere alarmcentrale ( PAC ). Zij ontvangen en monitoren alle meldingen van uw systeem en zetten de benodigde acties in gang.
  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord