Security 4 All

Risico analyse


Risicoanalyse en veiligheidsadvies


U kunt een risicoanalyse en/of veiligheidsadvies aanvragen. Onze beveiligingsspecialist komt dan bij u langs voor een zogenaamde quick scan.

Hij zal een inventarisatie maken van de huidige beveiligingsmaatregelen en daar waarnodig u adviseren om e.e.a. te veranderen of te verbeteren.


Bij een risicoanalyse worden bedreigingen in kaart gebracht. Per bedreiging wordt de kans bepaald en wordt vervolgens beoordeeld wat de schade is die op zou kunnen treden als een bedreiging daadwerkelijk plaats vindt.

De bedoeling van een risicoanalyse is dat er na de analyse wordt vastgesteld op welke wijze de risico's beheerst kunnen worden, of teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau. Daarbij wordt naast een risicoanalyse ook een kosten en baten analyse uitgevoerd. Op voorhand hoeft niet ieder risico te worden afgedekt: wanneer de kosten van de maatregelen om een risico te beperken hoger zijn dan de mogelijke schade, dan kan besloten worden het risico te accepteren.

Het permanent uitvoeren van risicoanalyses wordt Risico Management (ook wel Risk Management of Risk Control) genoemd.

  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord