Security 4 All

Honden bewaking

De preventieve werking van een bewaker met hond voorkomt gelukkig nog altijd de meeste ongeregeldheden.

Onze honden staan onder een perfect appèl en zijn getraind op de combinatie van gehoorzaamheid en sociaal gedrag. Zo weet u dat uzelf, uw medewerkers of uw gasten zich kunnen concentreren op andere zaken.

Er zijn genoeg situaties te bedenken dat u liever enkele hondengeleiders erbij wenst. Denkt u vooral aan bewaking van bouwplaatsen, tijdens bepaalde evenementen, voetbalwedstrijden en daar waar een andere uitstraling welkom is.

De honden en begeleiders zijn één team en zijn volledig op elkaar ingespeeld. Ze voelen elkaar feilloos aan. U kunt er dus van verzekerd zijn dat een hondengeleider u rust en een gevoel van veiligheid geeft.

Hondengeleiders hebben meerdere voordelen. Enerzijds zijn de zintuigen van bewakingshonden veel beter ontwikkeld. Hierdoor kunnen zij in het donker gevaar veel beter bespeuren als een beveiliger zonder hond. Anderzijds gaat van een beveiliger mét hond een preventieve werking uit. Tegen een beveiliger met hond wordt zelden agressief gedrag vertoont.

  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord