Security 4 All

Beveiligingsplannen en advies

"De kans is klein dat dit bij ons gebeurd!"

Hoeveel mensen zeggen dat niet tegen zichzelf. Of, ik heb een hekel aan beveiliging en voorzorgsmaatregelen, het belemmert mij in mijn leven. Mijn huis of bedrijf moet geen bunker worden. Toch vormt het nemen van voorzorgsmaatregelen geen belemmering. Sterker nog, het werkt juist bevrijdend. U hoeft zich aanzienlijk minder zorgen te maken.
Wie kent het gezegde niet. Voorkomen is beter dan genezen. Risico’s kunt u vooraf in kaart brengen. Om dat deskundig te doen, moet je risico’s wel kunnen herkennen.

De eerste stap bij risk management is een risico-inventarisatie. In deze preventieve fase wordt alles tot in de puntjes bekeken. Werkwijzen en procedures binnen uw organisatie worden onder de loep genomen. Uiteraard wordt ook uitvoerig gekeken naar de bestaande bouwkundige en elektronische beveiliging. Daarna volgen de aanbevelingen in een uitgebreide rapportage. Soms is een aanpassing van een bepaald protocol afdoende en soms is een verzekering op zijn plaats.

Bij ons kunt u altijd terecht voor een deskundig advies of een uitgebreid beveiligingsplan. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw woning of een evenement. Niet alleen hebben wij uitgebreide ervaring in dit werk, wij hebben ook medewerkers in dienst die hiervoor de opleidingen CPP en DHM doorlopen hebben.

  • Evenement beveiliging
  • Security 4 All mobiele surveillance
  • Neem contact op met Security 4 All
  • Evenement beveiliging
  • Object bewaking

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord